Привітання з хрестинами в прозі, українською мовою

Добірка самих теплих привітань з хрестинами

Від щирого серця вітаю з цим чудовим подією, з хрестинами вашого дитинчати. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелочку і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день — день хрещення, нехай Янголи спустяться з небес щоб опромінити його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджена дитинка.

Друзі, які ж ви молодці, що зробили це! Можна знайти тисячу причин і постійно знаходити причини для того, щоб відкласти хрещення вашої дитини. Але сьогодні велике таїнство відбулося, і тепер малюка буде завжди супроводжувати незримий хранитель і цілком відчутні хресні – ваша надійна опора у вихованні підростаючого покоління. Вітаємо вас із цією важливою подією та бажаємо новонаверненому чаду рости міцним і здоровим, а його батькам – бути терплячими, розуміючими і сильними. Нехай вашу родину Господь береже!

Сталося сьогодні справжнє диво — на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією — з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Нехай ваше маленьке диво завжди береже ангел-хранитель і Всевишній! Бажаю дитинці міцного здоров’я, яскравого дитинства та яскравих емоцій! Нехай щастя, мир і злагода завжди панують у вашій чудовій родині!

Дорогі батьки, подивіться на вашу маленьку красуню, сьогодні вона відчуває всю важливість того, що відбувається і виглядає дуже розрослося. Малютка сьогодні знайшла свого охоронця на небесах, і тепер звідти за нею постійно наглядати ангел. Дуже хочеться привітати вас з таким справді значимою подією в житті вашої родини. Радійте кожному дню вашої принцеси, нехай вона росте щасливою, нехай стороною обходять проблеми і хвороби. Попереду у вашої родини ще так багато всього цікавого і важливого, тому вам варто побажати більше сил і терпіння, щоб впоратися з усіма радощами, першими смутком. За вашим маленькою квіточкою з сьогоднішнього дня будуть наглядати. Щастя вам, радості й любові.

Сьогодні ваш малюк отримав друге ім’я, яке захистить його від життєвих негараздів, тепер у нього з’явився ангел — хранитель і хресні. Вони будуть допомагати хрещенику вибрати правильну дорогу і гідно йти по ній усе своє життя, маючи внутрішній стрижень! Бажаємо хрещенику рости справедливим, ніколи не падати духом і любити людей!

Щиро вітаю дитинку, батьків та хресних з хрестинами! Нехай життя буде яскравою і щасливою, дні наповнюються Божою благодаттю і приємними подіями. Здоров’я і всього самого доброго!

Вітаю тебе зі світлим святом — хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Вітаю з хрестинами, з важливою подією, з великим святом душі. Тепер у твоєму серці православна віра, тепер Господь тебе оберігає і захищає від лиха. Бажаю тобі ніколи не згортати з доброї стежки твого щастя, бажаю міцного здоров’я і благодаті життя. Хай доля твоя буде живою рікою, за течією несеться любові і радості.

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малятку вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати її протягом усієї життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами не у віршах

Сьогодні відбулася подія, яку важко переоцінити православному християнину! Сьогодні ваш малюк прийняв своє друге, духовне народження. Хвилювання цього дня залишаться в пам’яті незабутніх спогадом про те чудесне миті, коли ваша дитина стала ближче до Бога! Тепер за його плечем завжди буде знаходитися Ангел-хранитель, охороняючи від бід та небезпек. Так нехай все життя цього, поки ще такого маленького людини пройде щасливо! Нехай росте здоровим і приносить вам багато-багато радості!

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб протягом усього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю самого найкращого вашому синочку. З хрестинами!

Вітаємо з хрестинами! Нехай малюка ангел охоронець завжди оберігає і по життю веде самої світлою дорогою. Щоб в його житті були тільки щасливі моменти і вдалі дні.

Синку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш розраховувати на захист Господа, нашого батька. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що в тебе обов’язково все вийде щонайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочок, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою будемо завжди, але тільки разом ми зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий синку, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть близькі люди. Ми щиро вітаємо тебе з хрестинами, які обов’язково виявляться самими важливими у твоєму житті!

З хрестинами! Бажаємо малюкові рости розумним і сильним на радість батькам. Хай живе самим щасливим на світі, нехай ангели йдуть за ним всюди, завжди, охороняючи його від горя і нещасть. Бажаємо, щоб світ завжди був добрий до малюка і до тих, хто його оточує.

Від щирого серця вітаю з хрещенням дитини. Бажаю, щоб ваша дитина слідував доброю дорогою життя, на якій будуть зустрічатися тільки хороші люди. Нехай малюк росте в сімейній гармонії і любові. І вам, і дитині бажаю здоров’я, посмішок від радості, сміху від щастя.

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчаки – цього прекрасного бешкетного створіння. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя вашій родині і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього дня, тому що це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цим прекрасним подією, а ще хочу, щоб ви намагалися запам’ятати максимальна кількість моментів, тому що цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, дорогі мої! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Сьогодні на одного православного чоловічка стало більше. Від душі вітаю з хрестинами маленьке диво. Бажаю тобі, малюк, здоров’я і щастя. Нехай Господь благословляє вас на добрі справи, нехай твій ангел тебе оберігає від усіх бід і печалей. Рости веселим, добрим, слухняним, допитливим, талановитою дитиною!

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Сьогодні важливе сімейне подія — хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво та виховання хрещених батьків — збагачувало і восполняло внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа долоня вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Здоров’я і щастя у ваш дім!

Мої чудові друзі, я хочу привітати вас з одним з найважливіших подій у вашому житті. Сьогодні ви охрестили свого синочка. Я дивилася на це маленьке створіння і просто розчулювалася, хоча часом мені було його шкода, коли він плакав і просився на ручки. Я хочу, щоб він ріс здоровим і щасливим хлопчиком, який буде радувати своїх батьків, бабусь, дідусів, рідних. З сьогоднішнього дня ваш хлопчик буде перебувати під захистом Бога, тому ви можете бути, подвійно спокійні. У нього чудові хресні батьки, які будуть завжди перебувати поруч з ним. Нехай кожен день життя буде сповнений приємними миттєвостями, радісними зустрічами та новими знайомствами, які будуть корисні в житті. Сьогоднішній день ви повинні відсвяткувати так, щоб потім запам’яталося на все життя. Щастя вам, мої дорогі.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найбільш важливих подій в житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

Я хочу привітати свою найкращу сестричку, тому що сьогодні вона охрестила свого синочка, мого дорогого племінника. Моя дівчинка, я хочу, щоб твій хлопчик ріс здоровим і щасливим дитиною на радість вам, на радість бабусям і дідусям і, звичайно, на радість соєю тітки, яка просто обожнює його. Сестричка, я хочу, щоб він завжди був щасливий і успішний, а в цьому багато в чому можете допомогти йому і ви. Мені хочеться, щоб його мрії і бажання виконувалися. Зі свого боку я обіцяю, що зроблю все, щоб саме так і було. А ще я хочу сказати, що ви вибрали, просто чудових хресних батьків для малюка, які вже точно будуть любити його не менше, ніж ви. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, щастя, радості і багато позитивні емоції. Сподіваюся, що ви позначите цей день так, щоб запам’ятати на все життя.

Вітаю милу крихітку з хрестинами. Бажаю дитині здоров’я і щастя, бажаю батькам і хрещеним величезних сил і бажання відкривати для свого чада світлу і добру дорогу життя. Нехай Господь оберігає малюка від бід і негараздів, від заздрості і зради, нехай кожен день ангел для дитини відкриває завісу у світ доброти, радості, любові та гармонії.

І ще хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер має стати спокійним і щасливим, впевненим у собі і розуміючим своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим більше не може бути замінена. Нехай Господь оберігає дитину від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижної енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з хрестинами.

Я хочу привітати моїх дорогих і найбільш улюблених друзів з хрещенням синочка. Мені здавалося, що ще недавно ми гуляли на вашому весіллі, а сьогодні ви вже провели таке таїнство, як хрещення свого маленького хлопчика. З цього дня ви вже можете бути спокійні, тому що ваш маленький синочок знаходиться під захистом Бога. Погодьтеся, що це просто чудово, тому мені хочеться побажати вам всього самого прекрасного, що тільки може бути. Ваш синочок, ваш чарівний малюк заслуговує того, щоб стати самим щасливим і здоровим. Нехай всі його мрії і бажання збуваються, причому саме ви, батьки, допоможете йому добитися цього. Зі святом вас, мої дорогі друзі. Я дивлюся на вашу сім’ю і не можу натішитися. Ви просто приклад для всіх інших сімей, так що я сподіваюся, що так буде завжди. Вдалого вам святкування!

Дивіться також:  Найкращі привітання з хрестинами

Світло доброї зірки спустився з небес, щоб опромінити добру душу від зла. В цей день тобі нарекли святе ім’я і дали ангела, молитвами якого він охоронятиме тебе від бід і напастей, а так само допомагати тобі захиститися від злих духів, похмурих снів і всього поганого, що є в світі. Нехай ангел нового церковного імені твого не відступає від тебе ні на крок, не прожени його злими вчинками і помислами. Щоб у важку хвилину він став для тебе наставником, другом і приятелем, надійною опорою і підтримкою в дорослому і важке життя. Нехай за його молитвам у тебе буде все добре і нехай він посилає тобі тільки добрі сни і мрії, а все погане нехай залишиться позаду, в минулому житті і там залишиться назавжди. Бережи тебе Господь!

Сьогоднішній день виявився особливим. Нарешті, відбулися хрестини вашого синочка. Хочу привітати з таким чудовим подією. Сьогодні ми будемо славити день і весь всесвіт, існують обряди. Дитина зумів отримати внутрішню гармонію і віру у світле майбутнє, адже це обов’язково виявиться основою для набуття щастя. Бажаю удачі вашому малюкові, незважаючи ні на що. Нехай доля відкриває тільки найкращі межі і дарує можливість відчути любов близьких людей, своєї сім’ї. Сподіваюся, що він обов’язково порадує своїм потенціалом, який вкладений у нього і зможе успішно розвиватися саме в тому напрямку, який виявляється воістину близьким для нього. Прийміть мої вітання, слова підтримки і надії. Чесно, дорогі друзі, я хочу бачити вас і свого хрещеника воістину щасливими людьми. З вчиненням таїнства.

Вітаю з хрестинами, днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало правильний напрямок у житті, щоб твій розум учив тебе на добрі справи.

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Не утрать віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долю і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствей душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, удачі, радості, удачі! Ніколи не сходь з шляху земного – він обов’язково приведе тебе до кращого! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийдемо тобі на допомогу, виручимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірний шлях і підкаже вихід із ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!

Я хочу привітати вас, мої улюблені друзі, з хрещенням вашого хлопчика. У цей радісний і світлий день мені хочеться привітати вас і побажати всього самого прекрасного і доброго, що тільки може бути в цьому світі. Ви – просто нереальні батьки, які роблять усе для свого хлопчика, тому мені хочеться побажати вам терпіння. Хлопчаки завжди ростуть пустотливими і активними, так що за ними потрібне око та око. Мені хочеться побажати вам у цей світлий і святковий день всього самого хорошого, що допоможе вам і надалі залишатися приблизною і зразковою родиною. Я бажаю вашому хлопчикові міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. Він сьогодні просто чудово вів себе, навіть не плакав, а це вже дорогого коштує. Нехай вся його життя буде наповнене приємними миттєвостями і радісними подіями. Щастя йому і удачі у всіх починання!

1 2 3 4 5 6